Puulõikurid ja lõhkujad

Firma Rabaud asub 10 aakri Vendee (põhja-idaosas Prantsusmaa rannikul). Rabaud seal alates 1980 Ettevõte arendab, toodab ja müüb seadmed põllumajanduse, ehituse, aiandus ja haljastus. Rabaud firma müüb oma seadmed läbi meie esindajate üle maailma: Euroopas, Põhja-Aafrikas, Kanada ja Prantsusmaa. Strateegiline loosung RABAUD: pidev innovatsioon ja seadmete kättesaadavusest.

UUS!

F6 Modulable II ja F8 Modulable II - vertikaalne hüdrauliline lõhkujad
Vertikaalne hüdrauliline 
lõhkur on mõeldud jagamine logisid 2 osaks (standard) või 4 tükki (ei ole kohustuslik). Kirves on reguleeritava kõrgusega platvormi, millele te paigaldate tühjaks jagamine. Rabaud reguleerida kolme asendisse. Kirves on reguleeritavad käigu pikkus silindri, millel on positiivne mõju täitmise masin. Kõik puulõikurid kaasas mootoriga.

UUS!

Farmer II - vertikaalne hüdrauliline lõhkujad
Vertikaalne hüdrauliline puulõhkujaga mõeldud jagamine tükkideks kuni 72 cm või kuni 115 cm 2 või 4 tk (ei ole kohustuslik).

Masin on varustatud suure tugiplatvormiks. On automaatne tühistamine lõikavat nuga pärast operatsiooni rajoon. Saadaval autosõidu kaugusel traktori hüdrosüsteemi (kasutab surve poolt loodud pump traktori) või juhitud traktori kaudu kardaanvõll (masin oma hüdroenergia). Manage lõikamise tehtud mehhaanilise hoova (operaator vajutab kaks sangad samal ajal). Liikumine torke nuga ülevalt.

Kõik mudelid on varustatud kahe kiirusega silindris (maksimaalne kiirus / minimaalse surve või tühikäigul ja minimaalne kiirus / maksimaalne rõhk tooriku), mis võimaldab teil suurendada tootlikkust, säästab aega tehingu jagada.Masin on paigaldatud kolme punkti traktori haakeseadise hüdraulika. Masin saab määrata mitmeid võimalusi: laiendamine; vints; Nuga 4 tk; pakkija küttepuid.